tisdag 28 september 2010

MÅTTBAND

Scrapphatten är på överallt;)) Även när man minst anar det så hittar man något som kan användas i denna underbara hobby.

Har velat ha en måttbandstämpel ganska länge nu, men tills jag får tag i en så kan jag använda IKEA´s pappersmåttband. Jag skar bort namnet och färgade in måttbandet med Distressdyna "Vintage photo"
Med dubbelhäftande tejp fäste jag måttbandet på kortet. Stämplade upp några äpplen med stämpeln "Tre små äpplen" Färglade och klippte ut dom. Monterade fast dom med 3D kuddar. ABC... är privata clearstampsbokstäver som är stämplade med en vit Stazon-dyna. Har även sytt en söm runt kortet för hand.

Inspiration till kortet har jag hittat på en amerikansk blogg.//Tesa

12 kommentarer:

 1. Måste bara säga att jag är så glad att jag hittade din blogg idag! Den är ju HELT UNDERBAR! Så många guider och så smarta tips! Ser fram emot många nya guider och tips!

  /Ellinor

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Men vilken lysande idé! Å jag som ska till Ikea på fredag av en ren händelse ;) Håll i dig herr Kamprad...dina pappersmåttband kommer nog att få en strykande åtgång =)Snyggt Tesa! Å så användbart...kram kram

  SvaraRadera
 3. Snyggt!! Vilket bra tips - tack för att du delar med dig...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hihi, tack för påminnelsen! Jag har några stycken som ligger inne i pysselhörnan efter ett IKEA-besök i somras.
  Tror inte herr Kamprad misstycker, tänk vilken gratisreklam och så mycket nya kunder han kommer få - man kommer ju aldrig ut tomhänt därifrån, eller hur? ;-)
  Snyggt kort!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 5. Men vilken bra idé.....ska jag skriva ner i min idébok så jag kan pyssla när armen läkt! Får ta och åka til IKEA ser jag......
  Kram och tack för tipset //Petra/Trollet

  SvaraRadera
 6. wow va läckert... blev ju ursnyggt.

  SvaraRadera
 7. Smart idé att använda det, ska dit om en månad, kanske får norpa med mig några då! =)
  Har dock ett tygband som ser ut som måttband, som jag använder ibland! =)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken idee´:O)) Undrar om måttbanden får större åtgång då alla scrappare får upp ögonen för de vita pappers remsorna!!!

  Patricia

  SvaraRadera
 9. Gu va smart ! å billigt! hihi,,
  Jättesnyggt kort.. stiligt!
  kram på dig!

  SvaraRadera
 10. Vilket jättebra tips! Tack för att du delar med dig.
  Jag har en fråga... På en video där du visade hur man gör kaffefiltersblommor använde du distressdroppar, vad heter färgen du använde??
  Den var iallafall jättefin, blomman oxå! ;)

  SvaraRadera