onsdag 30 mars 2011

CLEAN AND SIMPLE #1


En ny kategori här på Tesaprickiformar. I denna kategori kommer jag att visa tips på rena och enkla kort.Startar med en kortbas i kvistpapper som kommer från Prickiform. Kortet mäter 14 x 10,5 cm och jag rundade hörnen på kortet.Fick hem några nya (för mig) stämplar som jag blev jätteförtjust i:) Ett set med 8 st olika stjärnor som kallas " Stjärnor.01". Jag markerade nederdelen av kortet med blyerts.


Satte fast postIT lappar längst markeringen och stämplade den minsta stjärnan med versamark (transparent dyna).Limmade fast en remsa svart cardstock.


Stämplade upp den stora fyllda stjärnan med röd dyna på vitt papper och klippte sen ut den. Lämnade en liten vit kant kvar runt stjärnan när jag klippte ut den. Limmade fast en svart knapp mitt i stjärnan. Punchade ut en scallopedkvadrat i mönsterpapper och en kvadrat i svart cardstock.


Även denna stämpel har hamnat hemma hos mig. Gillar detta typsnitt. Den kallas för "Happy Birthday.01". Stämplade den ovanför den svarta remsan. Limmade dit bandet och fäste sen några 3-d kuddar som scallopedkvadraten ska fästas på. Se bild nedan.


Monterade ihop kvadraterna och limmade fast stjärnan.
Klart! Rent & enkelt:)
//Tesa

PS. Blogger ville inte riktigt samarbeta idag så det kan vara en hel del extra radbrytningar DS.